Fotoğraflarla: İğne deliğinden kareler

Zamanlaması ve tekniğiyle başarılı fotoğrafları paylaşmak için hazırlanmıştır
Cevapla
Kullanıcı avatarı
Şahin Atar
Mesaj Panosu Yöneticisi
Mesajlar: 363
Kayıt: 10 Kas 2020 Sal 12:24 am
Konum: Eskişehir
İletişim:

Fotoğraflarla: İğne deliğinden kareler

Mesaj gönderen Şahin Atar »

Resim
Ben Smart’ın orta ölçekli iğne deliği fotoğraf makinesine dönüştürdüğü Holga marka makine ile Londra’nın Tufnell Park semtinde çektiği ağaç fotoğrafı. İğne deliği kameraların özelliği, objektifsiz olmalarıdır.

Resim
Diane Peterson: "ABD’nin Idaho bölgesinden iğne deliği fotoğraf meraklısı bir amatörüm. Kutuya benzer bir nesne gördüğümde hemen fotoğraf makinesine dönüştürüyorum. Bu fotoğraf 1954’te 10x10 ebatında bir bisküvi kutusu ile çekildi."

Resim
Daniel Ramsay: "Yeğenim oyuncaklarını topladığında geniş açılı bir iğne deliği Holga makina ile çektim bu fotoğrafı."

Resim
Christopher Oven: "Fotoğraf kursuna katıldığımda bir sınav için çekmiştim bu fotoğrafı. Aynı film üzerine birkaç fotoğraf çekerek bu görüntüyü oluşturdum. Ev yapımı iğne deliği makinanın önüne yerleştridiğim çubuklarla görüntünün üzerinde bir fotogram oluşturdum."

Resim
Sarah Mawdsley: "Nikon D800 eklentili bir iğne deliği makina ile Finlandiya’da çekilmiş bir fotoğraf. Kumlu görüntü elde etmek için ISO’yu yüksek tuttum ve sonra da siyah beyaza dönüştürdüm."

Resim
Tacia Carlin: "Bir kutudan çekilmiş iğne deliği etkisi yaratan bir fotoğraf."

Resim
Anna Grayson: "Bisküvi kutusundan yapılmış bir iğne deliği fotoğraf makinası ile Londra’daki Trafalgar Meydanı’nda çekilmiş bir fotoğraf."

Resim
Maki Aoyama: "İngiltere’de Camber Sahili’nde ev yapımı bir makina ve 400 ISOlu film ile çekilmiş bu fotoğrafta, kazara üst üste çekim yoluyla Greenwich’teki de Eski Donanma Okulu da fotoğrafa dahil oldu."

Kaynak : Hürriyet Foto Analiz http://fotoanaliz.hurriyet.com.tr/galer ... en-kareler
Saygılarımla...
FotoTiryaki Fotoğraf Paylaşım Sitesi ve Forumu
https://fototiryaki.com
Cevapla