Fotoğraflarla: 2014 Sony Fotoğrafçılık Ödülü Finalistleri

Zamanlaması ve tekniğiyle başarılı fotoğrafları paylaşmak için hazırlanmıştır
Cevapla
Kullanıcı avatarı
Şahin Atar
Mesaj Panosu Yöneticisi
Mesajlar: 363
Kayıt: 10 Kas 2020 Sal 12:24 am
Konum: Eskişehir
İletişim:

Fotoğraflarla: 2014 Sony Fotoğrafçılık Ödülü Finalistleri

Mesaj gönderen Şahin Atar »

2014 Sony Fotoğrafçılık Ödüllerinde finale kalan kareler açıklandı. Toplam 24 adet fotoğraftan bazıları...

Resim
Ödüller, Açık Yarışma ve Profesyonel Yarışma olarak iki ana kategoride veriliyor. Ata Muhammed Adnan’in Bangladeş’in Chittagong kentinde evsiz bir çocuğu çektiği bu fotoğraf ikinci Açık Yarışma kategorisinde yarışıyor.

Resim
Bu yılki ödüller için yaklaşık 140 bin fotoğraf yarıştı. Yarışmanın yedi yıllık tarihinin en yüksek katılımcı sayısı bu yıl kaydedildi. Chin Boon Leng’in çektiği bu karede henüz çok genç bir orangutan annesinin kolları arasında görülüyor.

Resim
Profesyonel kategorideki ‘Manzara’ dalında İzlanda’da Emmanuel Coupe-Kalomiris’in çektiği bu fotoğraf da finalistler arasında yer aldı.

Resim
İtalya’dan Esposito Salvatore, Napoli’de bir uyuşturucu satıcısını çektiği bu kareyle güncel haberler dalında finale kaldı.

Resim
George Logan’ın ‘Whiskas’ kedi mamaları için çektiği bu fotoğraf da kampanya dalında finalde.

Resim
Guillermo Barquero’nun, Kosta Rika Guanacaste’deki Abangares altın madeninde çektiği bu fotoğraf da ‘İnsan’ kategorisinde finale kalan karelerden.

Resim
Hasan Bağlar’ın "Zeybekler" adlı bu fotoğrafı da Doğa ve Vahşi Yaşam kategorisinde finale kaldı.

Resim
Bangladeş’in başkenti Dakka’da çöken tekstil atöylesindeki kurtarma çalışmaları sırasında MK M Asad’ın çektiği bu fotoğraf da güncel haberler kategorisinde finalde.

Resim
Kacper Kowalski’nin Polonya’da kayakçıları çektiği bu fotoğraf da Profesyonel kategoride ‘manzara’ dalında finalist oldu.

Resim
Louise Porter, Etiyopya’daki Kara aşiretini çektiği bu fotoğrafla ‘İnsan’ dalında finale kaldı.

Resim
Muhammed Rıza Domiri Ganji, balık gözü objektifiyle İran’ın Şiraz kentindeki Vakil Hamamı’nı çekip Panoramik dalda finale kaldı.

Resim
Wolfgang Weinhardt, "Bu sene dünyanın en büyük dini toplantısı olarak bilinen Kumbh Mela hacılarına katılma şansım oldu... Endonezya ve Güney Hindistan’ın farklı bölgelerine seyahat ettim. Kawah Ijen’in Java madencileri en dikkat çekicisiydi" diyor.

Resim
Profesyonel kategoride kazananlar ve L’Iris D’Or/Sony Dünya Fotoğrafçılık Ödülleri sahipleri ile Yılın Fotoğrafçısı ödülü Londra’da 30 Nisan’da düzenlenecek galada duyurulacak.

Kaynak: Hürriyet Foto Analiz http://fotoanaliz.hurriyet.com.tr/galer ... nalistleri
Saygılarımla...
FotoTiryaki Fotoğraf Paylaşım Sitesi ve Forumu
https://fototiryaki.com
Cevapla